Ex Libris Muzeum Narodowego w Gdańsku - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Muzeum Narodowe (Gdańsk). ([Gdynia, 2004)
Przedstawia ozdobną kutą kratę z herbem Gdańska, u dołu na wstędze napis: Ex Libris Muzeum Narodowego w Gdańsku. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie nazwisko aut., data i miejsce wyd.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1990-.