Król Olch - Socha, Piotr (1966- ).; Teatr "Lalka" (Warszawa). (Warszawa : [wydawca nieznany], 2003)
Plakat przedstawienia. Nazwisko autora w lewym dolnym rogu.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr "Lalka" (Warszawa) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.