[Ulotka. Incipit:] Trasa dojazdu z kierunku Wrzeszcza do trybuny. ([wydawca nieznany], 1967)
Ulotka z trasą dojazdu do trybun na obchody 1 maja w Gdańsku. Na odwrocie flaga biało-czerwona wraz z herbem Gdańska.