Badania pozytywne w rachunkowości / Katarzyna Bareja. - Bareja, Katarzyna
Zakres i treść: nurt empiryczny w rachunkowości, badania rynku kapitałowego w rachunkowości, pozytywna teoria tworzenia standardów rachunkowości.