Badania pozytywne w rachunkowości - Bareja, Katarzyna (2015)
Zakres i treść: nurt empiryczny w rachunkowości, badania rynku kapitałowego w rachunkowości, pozytywna teoria tworzenia standardów rachunkowości.
Tyt. nagł.