Zdrowie, radość, wypoczynek, wycieczki i przejeżdżki - przyniosą wam wczasy na morzu - Karłowski, Eustachy (Gdańsk : [s.n.], 1953)
Plakat reklamujący Polską Żeglugę Przybrzeżną.
Keywords: Żegluga -- Polska -- 1945-1970 -- plakaty; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty