1929 - Josef Fuchs Weingrosshandlung (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1929)
Cennik winiarni Josef Fuchs Weingrosshandlung Brotbänkengasse 40 (Chlebnicka) z ofertą na rok 1929.
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wino -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.