Friedrich Wilhelm der Grosse Kurfürst. ([Niemcy], 1830)
Przedstawia portret w całej postaci Fryderyka Wilhelma wielkiego elektora Prus.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
U dołu pod kompozycją tytuł.
Miejsce i czas powstania na podstawie tematu, języka tekstu i techniki.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w