50-lecie sportu akademickiego szkół technicznych / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia paradę studentów szkół technicznych na stadionie w Gdańsku, 1971.