50-lecie sportu akademickiego szkół technicznych - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia paradę studentów szkół technicznych na stadionie w Gdańsku, 1971.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk