[Pfarrhof bei der Marienkirche] / Rudolf Schwalm. - Schwalm, Rudolf (1895-po 1942) (1921)
Przedstawienie dziedzińca plebanii Kościoła Mariackiego w Gdańsku. Jest to reprodukcja kwasorytnicza (Strichätzung), sygnowana ołówkiem przez artystę.