[Afisz. Incipit:] Informacja. Wojskowa Komenda Rejonowa podaje do wiadomości, że ... przyjmuje podania o przyjęcie do Szkół Oficerskich ... kalendarz 1947. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z informacją i warunkami rekrutacji.