[Afisz. Incipit:] Informacja. Wojskowa Komenda Rejonowa podaje do wiadomości, że ... przyjmuje podania o przyjęcie do Szkół Oficerskich ... kalendarz 1947. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz z informacją i warunkami rekrutacji.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Wojsko; Oficerowie; Druki ulotne