Zaświadczenie stałe / Zarząd Miasta w Gdańsku. (Zarząd Miasta w Gdańsku, 1946)
Potwierdzenie złożenia deklaracji wierności Narodowi Polskiemu Polki, która w czasie okupacji wpisana została na Volkslistę.