Stanisław Barańczak a poezja szkocka / Aniela Korzeniowska. - Korzeniowska, Aniela
Słowa kluczowe: poezja szkocka, język szkocki, Stanisław Barańczak, William Dunbar, Robert Burns, przekład, "drugie życie".