Ogólne zebranie. (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zebraniu w sprawie koncesjonowania przedsiębiorstw handlowych i usługowych na podstawie rozp. Min. Przem. i Handlu z dnia 22.08.1947 r.
Keywords: Handel -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła