Serek, jajeczka, kurczak - wszystko do nabycia na targu w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia rynek przy Hali Targowej w Gdańsku, 1979 rok.