Serek, jajeczka, kurczak - wszystko do nabycia na targu w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia rynek przy Hali Targowej w Gdańsku, 1979 rok.
Tytuł na rewersie ręką autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Targowiska; Gdańsk (woj. pomorskie ; okolice)