[Afisz. Incipit] Wielki Kiermasz ... na który Pozdrowienia z Warszawy przywiezie Ekipa artystów Polskiego Radia w składzie Chór Eryana (czwórka rewelersów) ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o wydarzeniu, w którym wystąpili Henryk Rawski, Leonard Jakubowski, Bogusława Czosnowska, Wiktor Śmigielski, Stanisław Mucha, Jan Młynarski.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.