Ex Libris Tadeusza Kurpaskiego 1973 / Evgenij Nikolaevič Tihanovič. - Tihanovič, Evgenij Nikolaevič (1911-2005) (1973)
Pegaz, napis: Ex Libris Tadeusza Kurpaskiego 1973. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.