Ex Libris Tadeusza Kurpaskiego 1973 - Tihanovič, Evgenij Nikolaevič (1911-2005).; Kurpaski, Tadeusz (1932-2012). (1973)
Pegaz, napis: Ex Libris Tadeusza Kurpaskiego 1973. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Białoruś -- 20 w