[Afisz. Incipit:] Dnia 5 stycznia 1956 r. godzina 21.30 gościnnie wystąpią Oklama manipulator-iluzjonista czechosłowacki Kieres manipulator-iluzjonista polski. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o wydarzeniu, które miało miejsce 5 stycznia 1956 r. w Sopocie w kinie Bałtyk.