[Afisz. Incipit] Czwórmecz piłki koszykowej z udziałem ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczach 7.10.1951 r. w Hali Sportowej ZS Budowlani w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Koszykówka -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Koszykówka; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne