[Afisz. Incipit] Zawiadomienie: W myśl uchwały Miejskiej Rady Narodowej ... znosi się ograniczenia w konsumpcji gazu ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o nowych taryfach na gaz 23.12.1947 roku.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.