Miłosierna miłość a ojcostwo Boga / Paolo Martinelli ; tł. Lucjan Balter. - Martinelli, Paolo (1958- )
1. Ojcostwo a miłosierdzie. 2. Miłość miłosierna a Tajemnica paschalna. 3. "Tam Pater nemo, tam pius nemo".