[Długie Pobrzeże w Gdańsku]. ([Miejsce nieznane], 1945)
Przedstawia Długie Pobrzeże po II Wojnie Światowej. Widoczne ruiny kamienic i kutry na Motławie, około 1950 roku.
Data na podstawie przedstawienia.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Ulica Długie Pobrzeże (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk