[Afisz teatralny. Incipit] Sechstes Abonnement. No. 17. Danzig. Mittwoch, den 9. April 1823. Johann von Paris. Eine große komische Oper in 2 Aufzügen, nach dem Französischen des St. Just, von Seyfried. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1823)
Afisz przedstawienia "Johann von Paris. Eine große komische Oper in 2 Aufzügen".
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Seyfried, Ignaz Xaver von -- (1776-1841).; Godard d'Aucourt de Saint-Just, Claude -- (1768-1826).; Stadttheater (Gdańsk) -- historia; Teatry -- Polska; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w