Opfertag für Danzig : am Sonntag, den 30. Juli 1916 zum Gedanken der deutschen Mobilmachung. (Danzig : [s.n.], 1916)
Program artystyczny wraz z tekstami pieśni.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty