[Kompozycja] - Argasińska-Łozińska, Barbara (1934-2016). ([Gdańsk], 1968)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną.
Tytuł nadany przez katalogującego.
U dołu kompozycji sygnatura autora i data: B. Argasińska 68.
Miejsce wydania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy