Ex libris Pawła i Piotra - Delekta, Eugeniusz (1946- ).; Piotr (ekslibris).; Paweł (ekslibris). ([Miejsce nieznane], 2008)
Pędzący pojazd czterokołowy, u dołu napis: ex libris Pawła i Piotra. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w