[Budowa domu meblowego w Kościerzynie] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia budowę domu meblowego w Kościerzynie, 1979 r.