[Budowa domu meblowego w Kościerzynie] - Ryczkowski, Marek; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia budowę domu meblowego w Kościerzynie, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Budowa nowych osiedli mieszkaniowych stwarza potrzebę stawiania nowych obiektów handlowych. Już niedługo mieszkańcy osiedla im. Marii Curie-Skłodowskiej w Kościerzynie będą mogli kupować meble w nowym domu meblowym.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Kościerzyna; Kościerzyna (Polska) -- fotografie