Ex-Libris De Rafael Maria Rudio [Rafael Maria Rudio]. - Rudio, Rafael Maria (1930)
W kole, od którego odchodzą promienie, klepsydra na tle otwartej książki, wokół napis: Ex-Libris De Rafael Maria Rudio, całość w podwójnej liniowej ramce.