M. Mich. Falck Past. Catharin. & olim Prof. P. 1676 Aetatis LIV / I. Saal. - Saal, Izaak (1676)
Przedstawia portret w półpostaci przy stole, na tle kotary i książek, Michała Falcka (1622-1676), pastora kościołów św. Bartłomieja i św. Katarzyny w Gdańsku.