[Afisz. Incipit] Ochotnicza Straż Pożarna w Gniewie urządza ... zabawę wiosenną ... (Gniew : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz infromujący o zabawie 10.04.1948 r. w sali PPR.
Keywords: Gniew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gniew (woj. pomorskie, pow. tczewski, gm. Gniew); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne