Ratusz Staromiejski i siedziba Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia Ratusz Starego Miasta w Gdańsku, widok od strony ulicy Na Piaskach, 1947 rok.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Ratusz Staromiejski (Gdańsk ; budynek); Gdańsk (woj. pomorskie)