M. Nunnikhoven-Stoffers Exlibris / Herbert Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) (1973)
Naga kobieta z jabłkiem w ręku stojąca pod owocującą jabłonią, w jej gałęziach wije się wąż. Napis w koronie drzewa: M. Nunnikhoven-Stoffers, na tabliczce zawieszonej na gałęzi: Exlibris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.