[30. 9. 1921 Leege Tor vom Ravelin aus gesehen] ([S. l. : s. n.], 1921)
Przedstawia Bramę Nizinną od strony południowo-zachodniej, 30. 09. 1921 r.
Tyt. i data wg opisu na rewersie.
Fot. Gd.
Keywords: Bramy miejskie -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- fotografie