Ogłoszenie : Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku podaje do publicznej wiadomości, że zapisy dzieci do Państwowych Szkół Ogólnokształcących ... / Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o zapisach do Państwowych Szkół Ogólnokształcących w Gdańsku.