Ex Libris Wojewódzkiej i Miejskiej Biblioteki Publicznej w Białymstoku / Sławomir Chudzik. - Chudzik, Sławomir (1934-1993) (1978)
Sylwetka żubra napis u góry: Ex Libris, u dołu: Wojewódzkiej i Miejskiej Biblioteki Publicznej w Białymstoku.