[Ekslibris] Nikodema Błażewskiego / Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1971)
Głobus ze śladami stóp, stojący na książce, u dołu napis: Nikodema Błażewskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.