Danzig Langebrücke mit Frauentor. - Stengel & Co. (Dresden : Stengel & Co., G.m.b.H., 1910)
Przedstawia Długie Pobrzeże, ujęcie z nabrzeża Wyspy Spichrzów w kierunku Zielonego Mostu, po prawej Brama Mariacka, ok. 1920 roku.
Data wg działalności wyd. i przedstawienia.
Nr serii: 36247.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe