Gianni Mantero Libri [Alina Kalczyńska]. - Kalczyńska, Alina (1936- ). (1968)
Dwa koła, w górnym głęboko tłoczone na całej powierzchni linie faliste, w dolnym tańcząca, długowłosa dziewczyna. W środku pomiędzy kołami napis: Gianni Mantero Libri.