[Afisz teatralny. Incipit:] I dni następnych dana będzie komedia Żeglarz w 3 aktach Jerzego Szaniawskiego / Miejski Teatr "Wybrzeże" Gdynia. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja, reżyseria i dekoracje: Iwo Gall, muzyka: Eugeniusz Dziewulski.