[Afisz teatralny. Incipit:] I dni następnych dana będzie komedia Żeglarz w 3 aktach Jerzego Szaniawskiego - Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja, reżyseria i dekoracje: Iwo Gall, muzyka: Eugeniusz Dziewulski.
Keywords: Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.