Galeria Sień Gdańska, Związek Polskich Artystów Plastyków w Gdańsku, Biuro Wystaw Artystycznych w Sopocie uprzejmie zaprasza na otwarcie wystawy rysunku i malarstwa Wandy Krasnodębskiej-Reicher / Galeria Sień Gdańska, Związek Polskich Artystów Plastyków w Gdańsku, Biuro Wystaw Artystycznych w Sopocie. (s.n.], 1979)
Otwarcie wystawy miało miejsce 01.12.1979 r. w Sieni Gdańskiej na Długim Targu 43/45.