Noel Coward - Seans : komedia w 3 aktach, 7 obrazach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1949)
Program teatralny premiery 10.03.1949 r. Sezon 1948/49. Reżyseria i inscenizacja: Stefan Wroncki, kierownik literacki: Maliwina Szczepkowska, dekoracje i kostiumy: Roman Bubiec.