W. i A. Welfe - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Welfe, Władysław (1927-2013).; Welfe, A. ([Gdynia, 1983)
Kielich kwiatu. U dołu po prawej stronie napis: W. i A. Welfe. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wyd. wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999