Książka Krysi Barak / W. Barylski. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1963)
Wiewiórka siedząca na krzaku leszczyny, z lewej strony napis: Książka Krysi Barak, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.