[Afisz. Incipit] Polska Federacja Jazzowa prezentuje Jerzy Milian - Trio. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie 19.03.1967. Wśród solistów: Tomasz Stańko.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Muzyka jazzowa -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Jazz; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne